Retourneren

WANNEER KAN IK GEKOCHTE ARTIKELEN UITERLIJK RETOURNEREN?

Je dient binnen 14 dagen na levering aan ons bekend te maken welk artikel je wil retourneren of ruilen.Dit kunt u doen door middel van contact met ons op te nemen via mail of telefoon. Gekochte artikelen mogen uiterlijk binnen 14 dagen na aflevering worden geretourneerd of geruild. Na de termijn is ruilen of retourneren niet meer mogelijk.

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN OM MIJN ARTIKEL TE RETOURNEREN

De volgende voorwaarden gelden voor het ruilen of retourneren:

 • De kleding is niet gedragen en/of gewassen.
 • Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
 • Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.
 • Sieraden, zonnebrillen, accessoires en lingerie kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.
 • De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel.
 • Indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking.
 • Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Dodgers raadt de klant aan om het retour zenden van een artikel zo nodig via aangetekende post te doen.
 • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
 • In geval van product- en/of leverfouten zijn de kosten van retour zenden voor rekening van Dodgers. Deze zullen achteraf worden vergoed.
 • Wanneer een artikel bij levering niet intact is, defect is, een vlek heeft of simpelweg niet zoals gewenst is, dient u dit uiterlijk twee dagen na levering te melden.
 • Product- en/of leverfouten dienen binnen 14 dagen na levering met omschrijving aan ons gemeld te worden. Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

WANNEER WORDT HET AANKOOPBEDRAG TERUGGESTORT

Na ontbinding van de overeenkomst wordt het aankoopbedrag en de verzendkosten (geen retourkosten), uiterlijk binnen 7 dagen op jouw rekening gestort.

HOE LANG DUURT HET BIJ EEN RUILING VOOR IK MIJN NIEUWE BESTELLING IN HUIS HEB?

Na ontvangst van het retourpakket versturen wij (mits op voorraad) binnen vijf werkdagen de nieuwe artikelen naar jou toe.

KAN IK SALE ARTIKELEN OOK RETOURNEREN

Ja, dit is mogelijk. Je kunt SALE-artikelen retourneren onder dezelfde voorwaarden mist er bij de productomschrijving staat dat het niet geruild mag worden. De verzendkosten worden hierbij niet kwijtgescholden. Artikelen met 70% korting mogen niet retour

IK WIL ITEMS RETOURNEREN, MOET IK HIERVOOR VERZENDKOSTEN BETALEN

Ja, de retourkosten zijn voor jouw eigen rekening.

IK BEN MIJN RETOURBON KWIJT EN IK WIL RETOURNEREN. WAT MOET IK DOEN?

Heb je de retourartikelen juist aangemeld, maar geen retourbon ontvangen bij uw bestelling?
Neem dan contact op met Dodgers door een e-mail te sturen naar dodgersrotterdam@outlook.com en vermeld hierin jouw ordernummer.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.