Privacy policy

Via onze webwinkel worden persoonsgegevens verwerkt. We willen u graag laten weten hoe wij deze gegevens gebruiken en hoe wij deze gegevens beschermen. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben dan kunt u deze altijd stellen bij onze klantenservice (link).


Gebruik van persoonsgegevens:
Bij het gebruik van een van onze diensten vragen wij u om uw persoonsgegevens. Die we nodig hebben om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden op de beveiligde server van Tendence fashion of een derde partij opgeslagen.

Contactformulier:
Als u het contactformulier op onze website invult worden deze gegevens automatisch bewaard. Deze gegevens bewaren we zolang als de aard van het formulier nodig is voor een volledige afhandeling.

Nieuwsbrief:
Met onze nieuwsbrief willen wij geïnteresseerden informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.
Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u ook een mail sturen naar 
dodgersrotterdam@outlook.com

Email:
Wanneer we een email van u ontvangen is het mogelijk dat we deze email bewaren. Deze email kan persoonlijke gegevens bevatten die we nodig hebben om uw vragen of verzoeken te beantwoorden op de best mogelijke manier te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server van Tendence fashion

Verstrekking aan derden:
We zullen uw gegevens niet aan derden verstrekken. In enkele gevallen kan het voorkomen dat de gegevens intern gedeeld worden. Werknemers bij Vervat Megastore BV zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Aanpassing communicatie:
U kunt ons te allen tijde vragen om uw gegevens aan te passen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via de mail of via het contactformulier.

Vragen:
Mocht u na het lezen van ons privacy beleid wellicht nog vragen hebben dan kunt u contact met ons op nemen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.